www.benshen.nl

Acupunctuur en menselijke ervaring


Benshen > Over benshen.nl

Over benshen.nl

Benshen.nl is een website voor acupuncturisten, acupunctuurstudenten en andere belangstellenden over de relatie tussen acupunctuur en de menselijke ervaring. De onderstaande pagina's bieden informatie over de naam van de website, over Koos van Kooten (de schrijver van de inhoud van de website) en over zijn praktijk in De Kraanvogel - Acupunctuur in Utrecht. Klik op de (blauw weergegeven) titel van de pagina om naar de pagina te gaan. Alle onderstaande pagina's zijn ook te vinden via het menu bovenaan de pagina.

Betekenis Benshen

Het Chinese begrip 'Ben Shen' betekent bij benadering 'het wortelen van de Geest'. Waarom vind ik dit een passende naam voor een website over acupunctuur en de menselijke ervaring?

Koos van Kooten

Koos van Kooten is arts en acupuncturist. Hij werkt sinds 1998 als acupuncturist en geeft sinds 2007 les aan acupuncturisten. Sinds 2003 publiceert hij columns, boekbesprekingen en artikelen voor acupuncturisten.

De Kraanvogel - Acupunctuur

De Kraanvogel - Acupunctuur is de praktijk van Koos van Kooten, arts en acupuncturist. Hij biedt 'Acupunctuur met aandacht' en richt zich op het begeleiden van mensen in ontwikkelings- en helingsprocessen. Behandeling van lichamelijke en/of psychische klachten kan daar onderdeel van zijn.
© Koos van Kooten, De Kraanvogel – Acupunctuur, 2003 – 2024